пʼятниця, 09 червня 2017 12:52

У Порошенка виправдалися за фото з міністром режиму Януковича

Народний депутат з фракції БПП Ніна Южаніна, яка сфотографувалась з міністром екології режиму Януковича Миколою Злочевським, запевняє, що з ним не знайома.

Про це вона сказала у п'ятницю в кулуарах Верховної Ради, повідомляє "Українська правда".

"Медіа знали, що я беру участь у такому найбільшому форумі з енергетичної безпеки (в Монако. - Gazeta.ua). Зі здивуванням почула запитання від моїх знайомих про те, що якісь журналісти смакують фотографію, зроблену на форумі. Будь-ласка, якщо журналістам немає чим зайнятися, і вони навіть не мають уяви, що в країні є люди, які просто займаються справою", – поскаржилася вона.

Автор: facebook.com/natalie.sedletska
  Народний депутат Ніна Южаніна, віце-прем'єр Володимир Кістіон разом із екс-міністром екології Миколою Злочевським (третій зліва) на форумі у Монако.
Народний депутат Ніна Южаніна, віце-прем'єр Володимир Кістіон разом із екс-міністром екології Миколою Злочевським (третій зліва) на форумі у Монако.

На запитання, наскільки з її точки зору було етично фотографуватися з колишнім міністром екології, якого звинувачують у корупції, вона сказала:

"Його участь не заявили. А по-друге, я до сьогодні не знала, що це він... Ця людина сиділа в ряду, я ж не могла ідентифікувати міжнародних експертів, я їх в обличчя не знала. Я в обличчя не знала Злочевського до цього, не знаю і сьогодні".

На запитання, чи вони познайомилися в Монако, Южаніна сказала: "Та ми ні разу - він був там просто присутній".

Крім того депутат поскаржилася, що Злочевський на фото використав українських політиків.

"Ви бачите, як політиків використовують люди, яким потрібно іміджево поставити плюсик. Вони підійшли, сфотографувалися і пішли. До речі, до мене там ще підходили люди, яких я не знаю, вони ставили мені питання і я, як ввічлива людина, відповідала", – додала нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друг Порошенка прокоментував фото з міністром Януковича

2 червня віце-прем'єр Володимир Кістіон їздив на форум у Монако, організатором якого був колишній міністр екології режиму Януковича Микола Злочевський.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка виправдалися за фото з міністром режиму Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути