Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2011 12:01

У Пилипишина розповіли, як його ледь не вбили люди у масках

У Пилипишина розповіли, як його ледь не вбили люди у масках

Після того, як колишній голова Шевченківської РДА міста Києва Віктор Пилипишин побачив у своїй лікарняній палаті людей у масках, у нього різко підскочив тиск, і його без тями забрали до реанімації.

Про це розповіла Ганна Денисенко, прес-секретар Пилипишина.

"Сорок чоловік у бронежилетах увірвались у лікарню вчора о 10 вечора. Через те, що вже було пізно, родичів біля Віктора Петровича не було. Лікарі подзвонили родичам, а ті викликали адвоката. В момент, коли той приїхав, хворий вже був у реанімації без тями", - зазначила Денисенко.

За її словами, у палату до хворого не пускали лікарі. Біля дверей реанімації стояли люди в масках, які родичів та адвоката в лікарню не пустили і жодних пояснень їм не давали.

"Після того, як до лікарні під'їхали журналісти, прокуратура повідомила про порушення кримінальної справи", - додала прес-секретар.

Екс-очільнику Шевченківської райадміністрації минулого року зробили операцію на серці. Він вже тиждень лежав під крапельницями у клініці. Лікарі діагностували гіпертонічний криз. Після того, як Пилипишин побачив людей у масках, у нього тиск підскочив ще вище.

"Я думаю 40 осіб у бронежилетах забагато на одного чоловіка під крапельницею", - підкреслила Денисенко.

Нагадаємо, учора прокуратура Києва порушила кримінальну справу стосовно Віктора Пилипишина. Його звинувачують у перевищенні повноважень і заподіянні збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Пилипишина розповіли, як його ледь не вбили люди у масках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути