Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2010 19:15

Янукович вигнав всіх голів столичних адміністрації

Янукович вигнав всіх голів столичних адміністрації

Президент Віктор Янукович призначив нових голів районних адміністрацій у Києві.

Тексти відповідних розпоряджень від 24 листопада оприлюднені на сайті президента.

Так, згідно з розпорядженням президента, головою Шевченківської РДА призначено Сергія Зіміна, головою Оболонської РДА призначено Василя Антонова, головою Печерської РДА Сергія Сущенка, головою Подільської РДА Петра Матвієнка, головою Святошинської РДА Сергія Рюмшина.

Головою Солом'янської РДА став Іван Сидоров, Дніпровської - Олександр Шевчук, Деснянської - Віктор Жеребнюк, Дарницької - Сергій Вітковський, Голосіївської - Олександр Незнал.

Також низкою розпоряджень Янукович звільнив Віталія Сташука з посади голови Дарницької РДА, Юрія Захаричева з посади голови Деснянської РДА, Оксану Мисовську з посади голови Дніпровської РДА, Івана Сидорова з посади голови Солом'янської РДА,

Володимира Мазепу з посади голови Святошинської РДА, Євгена Романенка з посади голови Подільської РДА, Сергія Сущенка з посади голови Печерської РДА, Вадима Ягодку з посади голови Оболонської РДА, Віктора Пилипишина з посади голови Шевченківської РДА.

Нагадаємо, що сьогодні з'явилась інформація, що президент може посадити в губернаторське крісло екс-керівника МНС Нестора Шуфрича.

За інформацією джерел газети Дело екс-чиновник може очолити Одеську область. За іншим сценарієм, він очолить Черкаську область.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Янукович вигнав всіх голів столичних адміністрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути