середа, 14 вересня 2011 08:39

У Партії регіонів знають, що ЄС хоче підписати Угоду про асоціацію у повному обсязі

У Партії регіонів знають, що ЄС хоче підписати Угоду про асоціацію у повному обсязі

Україна отримала нові підтвердження від Європейської комісії про те, що Угоду про асоціацію буде підписано в повному обсязі, а не тільки ту частину, яка стосується економічних питань.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів, віце-президент ПАРЄ від України Іван Попеску, повідомляє прес-служба партії.

За словами Попеску, те, що Угоду про асоціацію буде підписано в повному обсязі, підтвердив голова комісії із закордонних справ румунського сенату Тітус Корлецян.

Політик також нагадав, що 15-17 вересня Україну відвідає член Європейської комісії Штефан Фюле, який відповідає за питання розширення європейської політики та сусідства.

Попеску підкреслив, що у Фюле під час візиту до Ялти передбачається зустріч з вищим керівництвом України. І в ході цієї зустрічі будуть обговорюватися всі актуальні для ЄС і України питання, зокрема в контексті завершення переговорів з підписання Угоди про асоціацію та розвитку діалогу про запровадження безвізового режиму, а також щодо створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

"Більш того, в рішення групи Європейських консерваторів та реформістів чітко даються сигнали, що до кінця нинішнього року угоду має бути підписано. Що дає нам оптимістичний прогноз щодо цієї події і ще раз доводить: незважаючи на спроби окремих наших опозиціонерів, готових завдати шкоди Україні, пропонуючи Єврокомісії поки що не підписувати Асоціацію, вони не мали успіху", - зазначив він.

"Підтверджується, що внутрішні процеси в Україні не впливають на нашу європейську інтеграцію", - впевнений Попеску.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів знають, що ЄС хоче підписати Угоду про асоціацію у повному обсязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути