неділя, 07 квітня 2013 05:33

У Партії регіонів заявили, що опозиція "пошилася в дурні"

У Партії регіонів заявили, що опозиція "пошилася в дурні"
Микола Левченко. Фото: tvi.ua

Парламентська більшість у складі фракцій Партії регіонів, Компартії та позафракційних депутатів показала опозиції, що блокування парламенту – це не форма роботи і не метод, яким можна досягти результату.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від Партії регіонів Микола Левченко, коментуючи останні події у Верховній Раді і поза парламентом, а також виїзне засідання парламентаріїв в актовій залі на вулиці Банковій.

"Парламент від слова parlare – розмовляти, тому має бути дискусія, а не шляхом ультиматумів блокування трибуни. Це не парламентські методи. А відповідальність – на нас, тому ми повинні приймати закони, і право вирішувати у нас, тому що на нас покладено відповідальність", - зазначив Левченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путч" шантажистів, чи підстава для Януковича?

Водночас "регіонал" звинуватив опозиціонерів у порушенні закону.

"Закон переступили ви, коли заблокували роботу парламенту. Це кримінальна стаття — перешкоджання депутатській діяльності", - пояснив нардеп.

Він також розтлумачив поняття "путчу".

"Конституційний переворот, путч – це коли меншість скидає легітимно обрану чинну владу. Влада сама проти себе путч провести не може. Тому не треба влаштовувати істерику і вводити в оману українців", - порадив політик.

На переконання Левченка, у цій ситуації постраждала тільки опозиція, "яка пошилася в дурні через свої дії, а виграв народ України".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів заявили, що опозиція "пошилася в дурні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

269

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути