пʼятниця, 21 січня 2011 09:33

У Партії регіонів пояснили, чому Азаров стимулює народжуваність

У Партії регіонів пояснили, чому Азаров стимулює народжуваність

Істотне підвищення виплат за народження дітей - на 60% від показників 2010 року - буде сприяти підвищенню народжуваності та формуванню позитивної демографічної динаміки в Україні.

Таку думку висловила народний депутат України від Партії регіонів, голова парламентського Комітету з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, Бахтєєва зазначила, що підвищення народжуваності є одним з найважливіших пріоритетів державної соціальної політики.

За словами політика, сьогодні в Україні склалася непроста демографічна ситуація.

"Однак заходи, що вживаються президентом та урядом, будуть сприяти підвищенню народжуваності та формуванню позитивної демографічної динаміки. За останні роки в Україні склалася важка демографічна ситуація, коли смертність практично у два рази перевищує народжуваність. Звичайно ж, це питання нашого майбутнього. Саме тому влада стимулює народжуваність, сприяє вихованню дітей, підвищуючи суми допомоги на них ", - підкреслила депутат.

"Підвищення виплат на народження дітей, особливо на другу та третю дитину, сьогодні істотно важливо. Будь-яка соціальна пільга або допомога при народженні дітей для молодих сімей дуже важлива", - підсумувала Бахтєєва.

Нагадаємо, з 1 січня уряд підвищив допомогу при народженні дитини. Про це повідомив прем'єр Микола Азаров. У цьому році ця цифра виросла на 60%. Допомога на одну дитину до кінця року складе понад 19 тисяч гривень, на другу - 39 тис. і на третю дитину - більше 78 тис. грн. "Я думаю, це значно підтримає матеріальне становище сімей", - зазначив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів пояснили, чому Азаров стимулює народжуваність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути