Ексклюзиви
четвер, 02 лютого 2012 17:27

Спецтема: Закриття EX.ua

У Партії регіонів полили брудом Інтернет-піратів

У Партії регіонів полили брудом Інтернет-піратів

Країни Європейського Союзу навряд чи матимуть справу з країною, що не веде боротьби з порушниками авторських прав і в перспективі може перетворитися на затишну гавань для Інтернет-піратів.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це, коментуючи блокування Інтернет-сайтів Адміністрації президента, державних установ та веб-сайту ПР, заявила член парламентської фракції Партії регіонів, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через EX.UA "упав" сайт Партії регіонів

"Протягом останніх двох днів ми стали свідками безпрецедентної ситуації, коли у вітчизняному Інтернет-просторі розгорнулися масовані хакерські атаки на сайти державних установ. При цьому дії "оn-line-хуліганів" виправдовуються нібито "благими намірами" "помститися" владі за закриття файлообмінника EX.UA", - відзначила Бондаренко.

За її словами, цей сайт став справжньою "скарбницею для розповсюдження піратської продукції". Регіоналка наголосила, що "скандально відомий файлообмінник проголосили чи не черговою "жертвою політичних репресій", "головним форпостом" Інтернет-спільноти у боротьбі за ідеали демократії та свободу слова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів месників EX.UA обізвали кібертерористами і поскаржились в СБУ

Як зауважила парламентарій, у результаті масованих атак роботу офіційного сайту Партії регіонів було фактично заблоковано.

"Ми спокійно ставимося до цієї ситуації, адже розуміємо, наскільки передвиборчий період є сприятливим для задоволення чиїхось хворобливих амбіцій. Самопроголошені "протестні вожді", наприклад, можуть надати собі статусу "чергових рятівників нації", - розповіла вона.

"Вони глибоко помиляються, якщо сподіваються, що демократична Європа матиме справу з країною, яка може перетворитися на затишну та комфортну гавань для Інтернет-піратів та не веде активної боротьби з порушниками авторських прав", - зауважила Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів полили брудом Інтернет-піратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути