Ексклюзиви
середа, 30 листопада 2011 15:52

У Партії регіонів "підстрелили" передвиборну "качку" Вітренко

У Партії регіонів "підстрелили" передвиборну "качку" Вітренко

Партія регіонів не проводила і не проводить жодних переговорів з лідером Соціалістичної партії України Олександром Морозом та лідером Комуністичної партії Петром Симоненком щодо можливого їх включення до списку Партії регіонів на виборах народних депутатів.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це у коментарі УНН заявив член парламентської фракції ПР Вадим Колесніченко.

"Ми не можемо йти в загальному пакеті з комуністами, бо у нас зовсім різні ідеології. Очевидно, що Комуністична партія піде на виборчі перегони власною колоною. Вони проголосували за законопроект про вибори й усвідомлюють, що подолають п'ятивідсотковий бар'єр", - пояснив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Симоненко вірить, що подолає 5% бар'єр, та все одно хоче його скасувати

При цьому він додав, що ані Симоненка, ані Мороза включити до власного списку на майбутніх парламентських виборів Партія регіонів не збирається.

"Подібні чутки – "качка" лідера ПСПУ Наталії Вітренко, запущена, аби дискредитувати цих шанованих політиків та перехопити собі їхній електорат", – підсумував Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів "підстрелили" передвиборну "качку" Вітренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути