вівторок, 03 квітня 2012 11:33

У Партії регіонів немає обох ніг під "тілом" - "бютівець"

У Партії регіонів немає обох ніг під "тілом" - "бютівець"
Володимир Бондаренко порадив "регіоналам" розібратися між собою. Фото: byut.com.ua

Партія регіонів розраховує на фальсифікацію парламентських виборів, зокрема на підкуп виборців.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Чечетов говорить, що вони виграють вибори на одній нозі. Мені здається, у них уже немає обох ніг під їхнім "тілом". Сьогодні соціологія, яка проводиться різними службами, в тому числі і прихильними до "регіоналів", показує, що ця партія має загальноукраїнський рейтинг на рівні 15-18 відсотків. Це включаючи регіони Півдня та базові області Партії регіонів. Вона займається системною фальсифікацією на всіх рівнях. Останні вибори продемонстрували, що її застосування набирає нахабного нецивілізованого характеру. Наприклад, у селі Бориспільського району виграє сільський голова, а комісія приймає рішення скасувати результати волевиявлення, бо увечері було недостатньо освітлення на вулицях, аби люди знайшли дільниці. Якби сьогодні громадяни України висловили свою позиції, то винесли б "регіоналів" без рук та ніг, і, може, взяли б на утримання, як інвалідів", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У регіонах вчителів примусово анкетують щодо їхніх політичних поглядів

Коментуючи заяву Чечетова про те, що "Батьківщина" "злила" себе під "Фронт Змін", депутат порадив "регіоналам" розібратися між собою, адже всередині партії розпочалася "гризня", зокрема за мажоритарні округи.

Бондаренко також наголосив, що в нецивілізованій країні складно протистояти фальсифікаціям та адміністративному ресурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко налякав кримінальною відповідальністю за фальсифікацію виборів

"Зараз іде активна купівля членів комісій. В Обухові не було жодного представника від кандидатів "Удару" чи "Батьківщини". Ще й видаляли з засідання міжнародних спостерігачів та народних депутатів. Та частина, яка не підтримує діяльність Партії регіонів, буде робити все, аби всі розуміли: фальсифікація не пройде. За законом, бюлетені зберігатимуться п'ять років. Дехто має подумати, де буде відбувати покарання, якщо буде допускати грубі порушення", - зауважив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів немає обох ніг під "тілом" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути