четвер, 02 лютого 2012 10:59

Спецтема: Закриття EX.ua

У Партії регіонів месників EX.UA обізвали кібертерористами і поскаржились в СБУ

У Партії регіонів месників EX.UA обізвали кібертерористами і поскаржились в СБУ

Методом інформаційного тероризму противники закриття піратських сайтів хочуть створити в Інтернет-співтоваристві хаос, затвердити у демократичному середовищі принцип права сили, тим самим вселити всім користувачам Інтернету нестабільність і невпевненість у надійності соціальних комунікацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через EX.UA "упав" сайт Партії регіонів

Так прокоментували в прес-службі Партії регіонів системні атаки хакерів на сайт ПР, пов'язані із закриттям популярного українського файлообмінника EX.UA.

"Причина подібних протиправних дій очевидна: небажання окремих груп користувачів дотримуватися законних прав авторів, і в першу чергу - українських авторів - поетів, композиторів, співаків, журналістів", - заявили регіонали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: EX.UA "накрили" аби відкрити новий ресурс з новим хазяїном

"Ідеологія цих кібертерористів - бєспрєдєл, хижацтво і злодійство. Їхні методи - піратство, грабіж і беззаконня", - упевнені в ПР.

Прес-служба Партії регіонів підкреслила, що в Україні, "як у правовій державі, ніякі деструктивні спроби хакерів не зможуть обмежити право доступу громадян до інформації".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адміністрація EX.UA просить не атакувати сайти органів влади

"Оскільки ці кібер-атаки підпадають під визначення правопорушення, ми звертаємося в Генпрокуратуру і СБУ провести ретельне розслідування зазначених фактів і надати їм відповідну правову оцінку", - резюмували підопічні Миколи Азарова.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів месників EX.UA обізвали кібертерористами і поскаржились в СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути