вівторок, 01 лютого 2011 18:41

У Партії регіонів констатували неспроможність опозиції

У Партії регіонів констатували неспроможність опозиції

Опозиції потрібно навчитися конструктивного підходу до парламентської роботи, а "не шукати піщинки в чужому оці, не визнаючи очевидного факту: у парламенті є більшість, здатна ухвалювати потрібні країні закони".

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Олег Надоша, коментуючи висловлювання представників фракції БЮТ про "незаконне" ухваленні зміни до Конституції, які уніфікують терміни повноважень виборних органів влади.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, за словами політика, головним підтвердженням правильності та законності прийнятих конституційних змін є те, що Верховна Рада проголосувала за них більшістю в 310 голосів депутатів.

"Ми знову почули чергову заяву "бютівців" про те, що зміни Конституції нібито проголосовані "неправильно". Але тут можна говорити тільки про одне: про неспроможність опозиції, яка постійно шукає ворогів навіть у своїх власних лавах", - зазначив Надоша.

"Опозиції треба продуктивно і конструктивно працювати, а не шукати піщинки в чужому оці і займатися полюванням на відьом", - переконаний депутат.

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року.

Згідно з даними сайту ВР, з фракції БЮТ за таке рішення проголосували: Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Анатолій Семинога, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Антон Яценко. Як наслідок, усіх їх було відразу виключено із фракції.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів констатували неспроможність опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути