неділя, 20 червня 2010 17:56

У Партії регіонів кадровий голод - Кайда

У Партії регіонів кадровий голод - Кайда

Голова Тернопільської облради, представник ВО "Свобода" Олексій Кайда вважає, що Партія регіонів не визначилась з губернатором краю, бо в них не вистачає кваліфікованих кадрів.

Таку думку він висловив у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Свобода" розцінює ці призначення якимись непорозуміннями чи проблемами в середині Партії регіонів.

"Які саме це проблеми, то треба в них спитати. Може, в них кадровий голод? Зараз всю Україну трясе від призначень та перепризначень. Аналогічні ситуації можуть статися у Житомирській області, Одеській, Запорізькій. Призначають, а за два місяці знімають. Виходить, що призначають не розібравшись, або призначають некомпетентних осіб", - вважає Кайда.

Зазначає, що немає інформації від екс-губернатора Ярослава Сухого, чому він написав заяву про звільнення через два місяці після призначення. Говорить, що на посаді губернатора Сухий встиг відкрити аеропорт. Додає, що співпрацювали разом - Сухий підтримав його у питанні повернення ПДВ деяким підприємствам.

"З новим губернатором Михайлом Цимбалюком знайомий по роботі у Львівській облраді, - наголошує Кайда. - Пікетом проти нього поки не готуємо. Але час покаже".

Нагадаємо, що "Свобода" з перших днів проводила пікети проти губернатора Сухого.

Звинуватили його у голосуванні як депутата-сумісника щодо ратифікації продовження базування російського Чорноморського флоту у Криму.

Як відомо, у п'ятницю у зв'язку з заявою про відставку Янукович звільнив Анатолія Гриценка з посади губернатора Херсонської області. На його місце призначив Миколу Костяка.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів кадровий голод - Кайда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути