середа, 06 червня 2012 15:50

У Партії регіонів цікавляться, кому служить опозиція

У Партії регіонів цікавляться, кому служить опозиція
Іван Попеску звинуватив опозицію у зриві виконання зобов'язань України перед Європою. Фото: genshtab.censor.net.ua

Опоненти влади намагаються зірвати виконання Україною зобов'язань перед європейськими структурами.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявив член парламентської фракції Партії регіонів Іван Попеску, коментуючи небажання опозиції підтримати ключові законопроекти.

"Опозиція, яка себе традиційно позиціонує як проєвропейська сила, цього тижня вкотре показала, що вона не робить нічого для виконання Україною своїх зобов'язань перед європейськими структурами. Завдання опозиціонерів - створити якомога більше перешкод, коли влада намагається виконати свої зобов'язання", - зазначив Попеску.

"Замість того, щоб сприяти нам або запропонувати альтернативні механізми виконання Європейської хартії регіональних мов або мов національних меншин, вони просто блокували прийняття закону про мови. Але, незважаючи на протидію опозиції, ми змогли прийняти цей документ", - підкреслив депутат.

Попеску також уточнив, що опозиція неодноразово створювала перешкоди для прийняття найважливіших документів, а потім критикувала владу за те, що ці закони так і не були розглянуті.

"Це доводить той факт, що опозиція намагається створити негативний імідж Україні на європейському напрямку. Що, природно, викликає питання: кому це вигідно, і кому в такому випадку служить опозиція?" - резюмував регіонал.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів цікавляться, кому служить опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути