четвер, 08 вересня 2011 10:31

У Партії регіонів запевняють, що "газової війни" не буде

У Партії регіонів запевняють, що "газової війни" не буде

"Газової війни" між Росією і Україною не буде, оскільки нинішня українська влада не піде шляхом блокування поставок російського газу в Європу.

Про це сказав в ефірі "5 каналу" лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За словами Єфремова, керівники держави однозначно сказали, що будуть діяти в рамках закону і ніякого блокування поставок газу в Європу не буде. "Європейські партнери повинні бути впевнені, що Україна буде надійним партнером в цьому відношенні і Російській Федерації відповідні сигнали в цьому відношенні послані", - підкреслив депутат.

"І я не хотів би, щоб ми надалі в засобах масової інформації підігравали засобам масової інформації РФ, які сьогодні перед виборами у них розігрують цю карту", - додав "регіонал".

"Це питання увійде чисто в еволюційний розвиток. І буде розвиватися, так як йому належить у нашій державі", - зазначив він.

Він також повідомив, що згідно контракту 2009 року, ціна на газ для України складе 564 долл.за м.куб.

"Ви знаєте, що за 4 кварталом поточного року в результаті формули, підписаної між Путіним і Тимошенко, газ для України буде 564 доларів. Такої ціни газу немає навіть у Німеччині. Я не розумію, як може керівник підписати договір, за яким штрафні санкції накладаються в 300%", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів запевняють, що "газової війни" не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути