вівторок, 31 січня 2012 09:18

У Партії регіонів хочуть, аби Карпачова і далі захищала людину

У Партії регіонів хочуть, аби Карпачова і далі захищала людину

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова має великий досвід в питанні захисту прав людини, тому термін її перебування на посаді омбудсмана слід пролонгувати.

Таку думку в коментарі УНН висловив перший заступник голови фракції Партії регіонів у ВР Михайло Чечетов.

"Я знаю Ніну Іванівну ще з 1994 року, коли ми працювали у Верховній Раді другого скликання, і хочу сказати, що вона є досвідченим політиком, мудрим державним діячем та доброю, чуйною людиною. Тому я навіть не можу уявити на цій посаді іншу людину, яка б точно так, як вона, виконувала свої обов'язки. Карпачова також є кваліфікованим юристом. Тому, на мій погляд, вона й надалі має обіймати цю посаду", - вважає Чечетов.

За словами парламентарія, за умов сьогоднішньої ситуації навколо прав людини в Україні дуже важко знайти альтернативу Карпачовій на посаді омбудсмана.

Нагадаємо, Карпачова обіймає посаду Уповноваженого Верховної Ради з прав людини з 14 квітня 1998 року. Термін її повноважень, згідно з законом, спливає 7 лютого 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів хочуть, аби Карпачова і далі захищала людину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути