середа, 19 лютого 2014 13:45

У парламенті Криму закликають до виходу автономії зі складу України

У парламенті Криму закликають до виходу автономії зі складу України
Фото: crimea.comments.ua

Член президії Верховної Ради Криму, регіонал Микола Колісниченко заявив на сесії кримського парламенту про необхідність "повернути Крим Росії".

Виступаючи з трибуни парламенту автономії, він запропонував зробити це, якщо політична ситуація в країні не стабілізується, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

"Якщо ситуація в Україні не врегулюється, ми, як депутати, мусимо підняти питання про повернення Криму Росії", – заявив депутат від Партії регіонів.

Заява члена президії Верховної Ради викликала аплодисменти частини депутатів і вигуки "Все правильно!". Спікер парламенту автономії Володимир Константинов на цей виступ не відреагував.

19 лютого виповнюється 60 років з ухвалення президією Верховної Ради СРСР рішення про передачу Кримської області зі складу Російської РФСР до складу Української РСР. За місяць це рішення було затверджене законом.

Зараз ви читаєте новину «У парламенті Криму закликають до виходу автономії зі складу України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути