вівторок, 05 квітня 2016 12:36

У "панамських архівах" знайшли сліди Тимошенко

У юридичній фірмі Mossack Fonseca в 1998 році шукали документи, пов'язані з Юлією Тимошенко, Павлом Лазаренком і компанією Bassington Ltd.

Про це свідчить виданий владою Віргінських островів ордер на обшук від 12 червня, який був серед оприлюднених "панамських документів".

Зазначається, що обшук проходив того ж дня. Правоохоронцям дозволили за необхідності застосовувати силу.

В ордері вказано, що оперативні заходи проводяться "у зв'язку зі справою про шахрайство і розкрадання фінансових коштів". У приміщеннях компанії Mossack Fonseca можуть зберігатися записи, файли, чеки та інші документи і кореспонденція щодо інформації про транзакції, пов'язані з Bassington Ltd, Юлією Тимошенко, Олександром Тимошенком, Петром Кириченком, Олександром Гравцем, Павлом Лазаренком та іншими особами.

 

За результатами обшуку були вилучені документи щодо діяльності Bassington Ltd.

Згідно з отриманими німецькою газетою Süddeutsche Zeitung матеріалами, Юлія Тимошенко могла передавати через Bassington Ltd Павлу Лазаренку кошти за сприяння газовій компанії, яку вона очолювала. У Тимошенко таку інформацію категорично заперечують.

Зараз ви читаєте новину «У "панамських архівах" знайшли сліди Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути