середа, 30 березня 2011 14:55

У НУ-НС знайшли спосіб знищити вертикаль Януковича

У НУ-НС знайшли спосіб знищити вертикаль Януковича

Лідер партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко не вірить, що парламент підтримає законопроект спікера парламенту Володимира Литвина про введення персональної системи голосування.

За його словами, ідея з сенсорною кнопкою не має перспектив.

"Якби Литвин ввів це своїм розпорядженням, це б уже давно діяло. Як тільки він почав говорити, що має проголосувати Верховна Рада, я відразу зрозумів, що цього рішення не буде", - зауважив Кириленко.

На думку парламентаря, голосування за законопроект будуть кожного разу відкладати посилаючись на формальні підстави.

"Думаю, що більшість і надалі буде робити вигляд, що вони в цьому зацікавлені, але знайдеться маса нюансів, які не дозволять проголосувати за цю постанову. Тому що якщо ввести його в дію, то тоді руйнується вся вертикаль влади, яка за останній рік відбудована. Невід'ємною частиною цієї вертикалі є провладна більшість, яка, часто не особливо замислюючись, штампує ті рішення, які спускаються з позапарламентських центрів впливу .... Заберіть це - багато урядові рішення не пройдуть. Особливо непопулярні, які потребують серйозного обговорення перед тим , як натискати кнопки ", - переконаний парламентарій.

"На особисте голосування є великий суспільний запит! Нехай "регіонали" з комуністами вийдуть на вулицю і запитають людей! Тому потрібно натискати кнопку за цю постанову", - додав Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС знайшли спосіб знищити вертикаль Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути