вівторок, 13 березня 2012 19:43

У НУ-НС розповіли, про які "покращення" забула влада

У НУ-НС розповіли, про які "покращення" забула влада

Ініціативи президента Віктора Януковича щодо поліпшення соціальних стандартів пов'язані з передвиборчою кампанією.

Таку думку висловив секретар комітету Верховної ради України з питань соціальної політики та праці, народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Володимир В'язівський у ефірі "Ера FM".

"Даючи такі ініціативи, Янукович розпочав передвиборчу кампанію 2012 року. Але для чого українців доводити до стану жебраків, щоб потім їм повертати їхні ж гроші, які вони мали отримувати і до цього? У перший рік можна було все на попередній уряд спихати, у другий рік сказати, що ще не подолано вади кризи. А тепер в один момент за один місяць Україна почала процвітати та може повертати заощадження, відновлювати кредитування, робити інші подачки громадянам, які до цього часу чомусь не робили", - сказав він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Табачник вклонився Януковичу ледь не до пояса

За його словами, при цьому в Україні не виконуються інші соцзобов'язання держави.

"У нас же ніхто не відміняв закон про молодіжне кредитування. Але чомусь на це грошей не вистачало. У нас прийнято закон, що люди можуть приватизувати своє житло в гуртожитках. Чомусь на цю програму теж не дають ні копійки", - зауважив В'язівський.

Нагадаємо, 7 березня під час розширеного засідання Кабінету міністрів Янукович публічно представив низку соціальних ініціатив щодо підвищення рівня життя незахищених верств населення. Витрати держави на виконання запропонованих заходів оцінюються у 16 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС розповіли, про які "покращення" забула влада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути