вівторок, 10 січня 2012 10:44

У НУ-НС радять владі качати газ не лише з Росії

У НУ-НС радять владі качати газ не лише з Росії

Верховна Рада розгляне проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів з метою забезпечення реформування нафтогазового комплексу після доповіді міністра палива та енергетики Юрія Бойка.

Про це на засіданні ВР сказав спікер Володимир Литвин, передає кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, звучало багато критики на адресу цього документа. Литвин розповів, що переговорив з цього приводу з членами уряду, і вони дійшли висновку, що законопроект буде розглядатись після заслуховування міністра і консультацій фракцій.

Перед тим, виступаючи з трибуни, нунсівець Тарас Стецьків заявив, що влада зациклилась на кулуарних домовленостях із Росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція викликає на парламентський килим міністра Бойка

"Стратегічна помилка української влади полягає у тому, що вона шукає дешевий газ в Росії і готова за це продати будь-що. Дешевий газ треба шукати в Європі", - наголосив Стецьків.

Депутат нагадав, що Німеччина платить менше за газ, ніж Україна, тому що може купувати його з трьох джерел, у той час коли наша держава залежить від монопольного "Газпрому".

"Українській владі на справі, а не на словах треба зробити цивілізований вибір на користь Європи, дотримуватись її стандартів не лише в економіці і діяти так, як це робить цивілізована Європа", - додав нунсівець.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС радять владі качати газ не лише з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути