Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2007 10:19

У НУ-НС не проти, щоб підготовчу групу очолив "регіонал"

Кандидат у депутати від блоку "НУ-НС" Руслан Князевич вважає, що висунувши кандидатуру комуніста Валентина Матвєєва на посаду голови групи з підготовки першої сесії Верховної Ради 6 скликання, Партія регіонів вичерпала всі свої аргументи.

За його словами, "регіонали" продемонстрували хибність своєї позиції, що тільки Адам Мартинюк - єдина фахова кандидатура, яка здатна очолити і проводити засідання підготовчої групи, адже у середу та сама інформація прозвучала з їхніх вуст і на адресу Матвєєва.

"Я переконаний, що тепер всі їхні аргументи вичерпані. Завтра ні кандидатура Мартинюка, ні Матвєєва не може ставитися на голосування, бо вони не набрали необхідну кількість голосів", - цитує Князевича прес-служба "НУ-НС".

За його словами, їх "дуже дивує, що Партія регіонів, радившись впродовж трьох годин, не знайшла у лавах своєї партії жодної гідної кандидатури на посаду голови підготовчої групи".

"Нам дуже сумно з цього приводу, бо як тоді така партія зможе заповнити вакансії у ВР депутатами, якщо вони всі непрофесіонали", - зазначив Князевич після засідання підготовчої групи у середу.

Водночас, він запевнив, що "наша пропозиція, що ПР, як політична сила, що набрала найбільшу кількість голосів на виборах, може очолити робочу групу, залишається в силі".

"Блок "Наша Україна-Народна Самооборона" та БЮТ можуть запропонувати своїх представників на посаду заступників. Мені здалося, що представника Блоку Литвина теж здивувала позиція ПР, що серед своїх представників вони не можуть знайти гідну кандидатуру", - зауважив Князевич.

При цьому він висловив переконання, що "кандидатура комуніста була запропонована для затягування часу", пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС не проти, щоб підготовчу групу очолив "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути