середа, 16 лютого 2011 13:08

У НУ-НС кажуть, що влада Януковича не може бути спадковою

У НУ-НС кажуть, що влада Януковича не може бути спадковою

Президент Віктор Янукович не зможе зробити владу в Україні спадковою.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta. ua сказав "нунсівець" Тарас Стецьків.

"Я думаю, що Янукович меле сам не знає що. Очевидно, він хоче мати спадковість влади, щоб передати її(владу-ред.) дітям. Він місяцями меле, що йому в голову лізе...Тому, заяви президента всерйоз сприймати непотрібно", - підкреслив нардеп.

"Він бере за зразок російську модель. Тому під спадковістю він мав на увазі спадковість панування тієї азіатської політичної сили, яку він очолює, цієї орди. Але такий варіант не пройде. Він може швидше закінчитися ніж Янукович думає", - додав Стецьків, зазначивши, що азіатський спосіб політики - це  коли країною керує один клан.

При цьому депутат не виключив, що президенту вже знайшли наступника.

"Я думаю, можливо когось і будуть шукати, а, можливо російська партія вже й має свого спадкоємця, який не збігається з намірами Януковича, але це проблеми президента...А Янукович мав би зараз думати не про спадковість влади, а про те, що його панування може закінчитися дуже швидко", -резюмував Тарас Стецьків.

Нагадаємо, що президент ВІктор Янукович під час робочої поїздки до Херсона заявив, що влада в Україні має бути спадковою. У свою чергу, заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман заявила, що нова влада має взяти на озброєння все найкраще, що роблять попередники.

"Президент сказав, що влада повинна бути спадковою. Це означає, що все найкраще, що робить нинішня влада, наступна влада повинна продовжити", - зазначила Герман.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС кажуть, що влада Януковича не може бути спадковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути