неділя, 28 жовтня 2012 12:00

У новому парламенті мажоритарники підуть "до корита" - Вітренко

У новому парламенті мажоритарники підуть "до корита" - Вітренко
Фото: ru.tsn.ua

Лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко вважає, що Партія регіонів змушуватиме спостерігачів мовчати про порушення під час парламентських виборів. Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

"Партія регіонів буде продовжувати затикати рота внутрішнім та міжнародним спостерігачам, аби ніякі факти грубого порушення волевиявлення не отримували широкого резонансу. Тим паче, не стали причиною невизнання результатів виборів. Сюди вони направлять всю свою силу. Їм важливо, аби всі визнали легітимність виборів, отже і влади. Будуть не дозволяти, аби виникали протестні виступи обурених виборців. Але після виборів Майдан-2 неможливий. Якщо "помаранчеві" зберуть пару тисяч людей – це не революція", - зазначила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "регіональному" мітингу в Донецьку агітували навіть маленькі діти

Говорячи про те, що в такому разі буде робити опозиція, Вітренко наголосила: "У нас лялькова американська опозиція. Весь інтернет обговорює, як вони знаходяться "на гачку" у американського посольства. Яка поважаюча себе людина за піде за Кличко, Турчиновим, Яценюком, Тягнибоком? Це не українські сили".

Вона впевнена, що у новому парламенті мажоритарники підуть "до корита". "Їм же потрібно відбивати витрачені кошти. А "корито" - це влада. Тому Партія регіонів та комуністи будуть швиденько робити все, аби отримати конституційну більшість. Тоді вони будуть витворяти, що захочуть. В першу чергу, їм потрібно продати землю. Потім – підвищуватимуть тарифи на комунальні послуги, тому що їм необхідні мільярди Міжнародного валютного фонду. Всі ціни будуть повзти вгору. Але влада кожні три місяці буде підвищувати мінімальну зарплату та пенсію на 5-10 гривень. А народ просто буде чекати, коли ж ще підвищать. Також буде продовжуватися перерозподіл власності. Тому що нинішня влада не буде дозволяти вести бізнес "помаранчевим", тому підбиратиме все у свої руки", - додала екс-нардеп.

Зараз ви читаєте новину «У новому парламенті мажоритарники підуть "до корита" - Вітренко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути