понеділок, 06 лютого 2012 13:50

У Німеччині протестуватимуть проти репресій в Україні

У Німеччині протестуватимуть проти репресій в Україні

Сьогодні, 6 лютого, у Берліні під посольством України у Німеччині представники східних підрозділів молодіжної організації партії ХДС-ХСС "Юнге Уніон" (Союз молоді) поведуть акцію протесту, вимагаючи звільнення політв'язнів в Україні.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Ми, як демократична організація молоді, не можемо примиритися з тим, що деякі наші сусіди нехтують правами людини. Після того як демократична Помаранчева Революція зазнала поразки в Україні, у Європі, окрім Білорусії, з'явився ще один режим, який використовує в якості політичного інструменту репресії", - наголосив Голова регіонально підрозділу Союзу молоді у Браденбурзі Ханс-Вільхельм Дюнн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель хоче поговорити з Януковичем про Тимошенко

"Юлію Тимошенко, яка уособлювала надії громадян України  на демократизацію держави, було засуджено в результаті показового процесу, який суперечив  принципам правової держави. З того часу вона перебуває за ґратами  у нелюдських умовах", - наголошується у прес-релізі організації.

Акція відбудеться сьогодні о шостій годині вечора за місцевим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель поговорила з Януковичем з приводу судових процесів проти опозиції

Союз молоді – це організація двох провідних політичних партій Німеччини – Християнсько-деморатичного союзу, яку очолює Канцлер Німеччини Ангела Меркель, та Християнсько-соціально союзу. Свого часу до лав Союзу молоді входили колишній федеральний канцлер ФРН Гельмут Коль, Еврокомісар з питань енергетики Гюнтер Еттінгер та інші.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині протестуватимуть проти репресій в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути