середа, 30 листопада 2011 14:00

У "Нашій Україні" не ображаються, що не проходять до наступної ВР

У "Нашій Україні" не ображаються, що не проходять до наступної ВР

У "Нашій Україні" визнають, що з новим законом про вибори не мають шансів потрапити до Верховної Ради за партійними списками. Однак нашоукраїнці засуджують новий документ не за це, а за те, що він дозволяє Партії регіонів лишитись при владі.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від "Нашої України" Віктор Матчук, коментуючи результати останнього соціологічного дослідження КМІС, згідно якого "НУ" не долає 5% бар'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До наступної ВР проходять шість партій - опитування

"За тією інформацією, яка є у мене, я теж не бачу, щоб "Наша Україна" долала 5-відсотковий бар'єр. За новими правилами, нашої партії немає у парламенті як політичної сили, яка набирає ці відсотки", - зізнався політик.

Водночас він зауважив, що його негативне ставлення до цього закону продиктоване не тим, що за цим документом у парламент за партійними списками не проходить "Наша Україна".

"Зовсім, ні. Моє негативне ставлення до цього закону продиктовано лише тим, що це єдиний шанс чинної влади зберегтись при владі після парламентських виборів 2012 року", - пояснив Матчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бондаренко: Партія регіонів переможе на виборах - до ворожки не ходи

На його переконання, за будь-якої іншої схеми виборів шансів у Партії регіонів на перемогу не було б.

"Те, що вони роблять зараз, мені дуже не подобається. Я приблизно уявляю, що вони робитимуть далі, і це мені не подобається ще більше. Тому я не можу зрозуміти тих, хто називає себе опозиціонерами і при цьому робить усе, щоб ті самі люди лишились при владі", - резюмував нашоукраїнець, додавши, що не має якихось партійних образ на своїх колег з опозиції.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" не ображаються, що не проходять до наступної ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути