вівторок, 12 червня 2012 11:20

У "Нашій Україні" хочуть, аби до нової ВР пройшли перевірені націонал-патріоти

У "Нашій Україні" хочуть, аби до нової ВР пройшли перевірені націонал-патріоти
Володимир В'язівський розповів, яких політиків слід просувати до наступного парламенту. Фото: razom.lviv.ua

У "Нашій Україні" хочуть, щоб до наступного парламенту пройшло якомога більше перевірених націонал-патріотичних політиків.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції "НУ-НС" Володимир В'язівський.

За його словами, спектр українських патріотичних сил доволі широкий.

"Думаю, що вони будуть висовувати своїх достойних кандидатів — перевірених українських політиків. Ми будемо їх між собою координувати і підтримувати у мажоритарних округах", - запевнив В'язівський.

Нардеп додав, що за будь-яких розкладів йому хотілось би, щоб у наступному парламенті була чисельна група людей, які здатні боронити українські інтереси.

"Бо за сьогоднішніх розкладів вбачається, що багато кандидатів будуть пропонувати від об'єднаної опозиції, але їх буде недостатньо для того, щоб сформувати більшість у наступному парламенті", - зауважив "нашоукраїнець".

Він підкреслив, що необхідно зробити так, щоб проукраїнські сили могли потрапити до нової ВР у будь-якому форматі — чи у списку, чи як мажоритарники.

"Нам надає ще хорошу перевагу те, що за 20 років Незалежності ми можемо судити політиків не лише за словами, а й справами. Якщо ми дійсно відберемо людей, які і словом, і ділом робили українську справу, то ми будемо їх мати у парламенті, що стане запорукою того, що Україна втримає ті позиції, які вже має на сьогоднішній день", - резюмував В'язівський.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" хочуть, аби до нової ВР пройшли перевірені націонал-патріоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути