Ексклюзиви
пʼятниця, 07 березня 2014 23:58

У нас ще залишилися політичні методи для вирішення ситуації в Криму - "ударівець"

У нас ще залишилися політичні методи для вирішення ситуації в Криму - "ударівець"
Фото: comments.ua

Ситуацію в Криму досі можна врегулювати політичними шляхами та уникнути подальшої ескалації конфлікту. Таку думку висловив голова комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, народний депутат від фракції "УДАР" Віктор Чумак під час ефіру на телеканалі ТВі.

"Війни в регіоні не можна допускати в жодному разі. У нас ще є політичні та дипломатичні методи для врегулювання ситуації. На сьогоднішній день Росія веде інформаційну війну "картинок". Але в Криму є достатня кількість зброї у військових, і про це потрібно знати та пам'ятати кожному, хто буде зазіхати на цілісність України", - наголосив Чумак.

На думку Чумака, протягом останніх 20 років для партій проукраїнського спрямування Крим вважався не зовсім пріоритетною територією, і сьогодні це дається в знаки. Проукраїнсько налаштовані кримчани не мають жодних осередків, на базі яких вони могли б об'єднатися. "Кримчани сьогодні теж готові вийти на захист своїх позицій, але чи вийдуть вони – залежить від багатьох обставин", - зазначив Чумак.

Водночас він закликав мас-медіа не малювати апокаліптичні сценарії розвитку подій в Криму, бо люди там і так живуть в стані стресу та страху, і не варто його розпалювати ще більше.

Зараз ви читаєте новину «У нас ще залишилися політичні методи для вирішення ситуації в Криму - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути