Ексклюзиви
пʼятниця, 16 серпня 2019 11:38

У нас немає аналогу Russia Today — у Зеленського детальніше розповіли про російськомовний канал

У нас немає аналогу Russia Today — у Зеленського детальніше розповіли про російськомовний канал
"Є пропаганда здорового способу життя. В хорошому сенсі цього слова пропаганда бренду "Україна" в світі. Окремий сегмент — російськомовний канал". ФОТО: Facebook Юрій Костюк

В Україні "у хорошому сенсі слова" немає телеканалу, який відстоюватиме її інтереси. Немає аналогу Russia Today.

Так ідею створення українського російськомовного каналу в інтерв'ю "Громадському" прокоментував Юрій Костюк, заступника керівника Офісу президента з гуманітарних питань.

"Ідея була яка. По-перше, канал, який буде працювати на зовнішню політику. Канал, який буде українською й англійською мовами мовити, і в тому числі російською. Наприклад, у великих туристичних готельних мережах. От є Russia Today. У нас немає, у хорошому сенсі цього слова, аналогу. Тобто певний канал, який буде відстоювати інтереси України, розповідати про Україну", — сказав він.

На уточнення, чи треба Україні пропагандистський телеканал, яким є Russia Today, Костюк відповів: "Пропаганда може бути різною".

"Є пропаганда здорового способу життя. У хорошому сенсі цього слова пропаганда бренду "Україна" в світі. Окремий сегмент — російськомовний канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер розповів, чому український російськомовний канал не спрацює

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, у команди Офісу є розроблений проект російськомовного телеканалу. Він має сприяти посиленню позицій держави в інформаційній боротьбі.

Зараз ви читаєте новину «У нас немає аналогу Russia Today — у Зеленського детальніше розповіли про російськомовний канал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути