четвер, 25 серпня 2011 17:36

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У МВС не виключають, що на Турчинова заведуть справу

У МВС не виключають, що на Турчинова заведуть справу

Керівництво МВС України не виключає, що стосовно першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова буде порушено кримінальну справу.

"Я не виключаю", - сказав у четвер на брифінгу в Києві начальник головного штабу МВС України Анатолій Лазарєв, відповідаючи на запитання про те, чи може бути притягнутий до кримінальної відповідальності за правопорушення, які призвели до сутички з правоохоронцями 24 серпня в Києві, Турчинов.

"З моєї точки зору, факт правопорушення там (у діях Турчинова) є. Дії було спрямовано на те, щоб порушити постанову суду (про заборону пересування в бік Майдану Незалежності)", - сказав Лазарєв.

Разом з тим, начальник Главштаба підкреслив, що питання ймовірності порушення кримінальної справи відносно конкретних осіб, зокрема і Турчинова - "це вже питання слідчих".

"Але, знову-таки, це має бути в певному порядку", - додав він.

Як повідомлялося раніше, 24 серпня під час святкування Дня незалежності України та акції опозиції у Києві на вул. Володимирська сталася сутичка між учасниками народного маршу і співробітниками міліції.

Пізніше начальник прес-служби ГУ МВС Києва Володимир Поліщук заявив, що  проти заступника голови партії "Батьківщина" та інших учасників акції опозиції можуть порушити кримінальні справи.

Зараз ви читаєте новину «У МВС не виключають, що на Турчинова заведуть справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути