середа, 27 квітня 2011 10:39

У Могильова підтвердили, що злочинного зятя Черновецького шукає Інтерпол

У Могильова підтвердили, що злочинного зятя Черновецького шукає Інтерпол

Міністерство внутрішніх справ підтверджує, що депутат Київради В'ячеслав Супруненко, який доводиться зятем меру Києва Леоніду Черновецькому, перебуває у міжнародному розшуку.

Про це повідомила сьогодні прес-служба МВС.

"За інформацією національного бюро Інтерполу в Україні, громадянин Україна Супруненко В.І. оголошений у міжнародний розшук по каналах Інтерполу за запитом Генеральної прокуратури України при внесенні його даних в оперативно-розшуковий облік Інтерполу категорії "червона картка", - йдеться в повідомленні.

МВС підкреслює, що дані, опубліковані на сайті Інтерполу для публічного доступу, значно менші в порівнянні з реальною кількістю осіб, які розшукуються з метою арешту і екстрадиції.

Раніше ЗМІ повідомили, що на офіційному інтернет-сайті Інтерполу відсутня інформація про розшук Супруненка.

Нагадаємо, що ще 15 квітня генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив, що ГПУ оголосила розшук зятя Черновецького, у тому числі по лінії Інтерполу.

11 квітня Генеральна прокуратура України порушила Кримінальну справу проти депутата Київради Супруненка і глави фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького за вчинення розбійного нападу.

Як відомо, раніше нове керівництво КМДА на чолі з Олександром Поповим ініціювало повернення в комунальну власність підприємств Київміськбуд, Київгаз, Київводоканал, а також земельних ділянок, незаконно приватизованих за заниженою вартістю в період керівництва КМДА мером Черновецьким.

За інформацією ЗМІ, новими власниками стали зареєстровані на Кіпрі офшори, пов'язані з Супруненком.

Зараз ви читаєте новину «У Могильова підтвердили, що злочинного зятя Черновецького шукає Інтерпол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути