понеділок, 12 квітня 2021 18:44

У міськраді Слов'янська розмахували прапором Росії
3

У понеділок, 12 квітня, під час пленарного засідання 6-ї сесії міської ради Слов'янська тамтешній активіст Василь Хоменко влаштував флешмоб, присвячений 7-й річниці захоплення Слов'янська російськими диверсантами 2014 року.

Для цього він використовував прапор України та РФ, пише "Славянск Деловой".

Фото: slavdelo.dn.ua

За словами Хоменка, основною метою флешмобу було привернення уваги до військових дій на Донбасі, щоб ситуація 2014-го не повторилася в Слов'янську в майбутньому.

Зазначається, що за кілька хвилин у залі з'явилися поліцейські, які винесли прапор РФ. На активіста правоохоронці склали протокол у холі міськради за порушення. Заяву в поліцію написав і Хоменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи захопили Донецьк

Від липня 2020 року за пів року дії домовленостей щодо припинення вогню на лінії фронту загинули 5 українців. Але вже починаючи з цього року Україна втратила 26 захисників. Водночас Україна не планує наступ на окуповані території Донбасу. А хоче вирішити конфлікт мирним шляхом.

Зараз ви читаєте новину «У міськраді Слов'янська розмахували прапором Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути