пʼятниця, 09 вересня 2016 15:31

У Міноборони вкрали 30 млн із виділених на АТО грошей

У Міноборони вкрали 30 млн із виділених на АТО грошей
egroshi.blogspot.com

П'ятьох працівників Міноборони підозрюють у "відмиванні" 30 млн із грошей, виділених на бронежелети та каски для бійців АТО.

Про це повідомляє прес-центр ГПУ.

"Кожен із підозрюваних у травні-жовтні 2014 року, зловживаючи службовими обов'язками та порушуючи вимоги Податкового кодексу України, підписав ряд договорів постачання кулезахисних бронежилетів і шоломів для потреб ЗСУ.

У платіжних документах ціну поставленого речового майна незаконно визначили з урахуванням податку на додану вартість. Підписані документи стали підставою для незаконного перерахування комерційному підприємству з казначейського рахунку Міноборони України бюджетних коштів на загальну суму 30,7 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Їм повідомлено про підозру за трьома статтями - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; службова недбалість; недбале ставлення до військової служби КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські війська відпрацьовують висадку десанту під Маріуполем - розвідка

Як відомо, Спеціальна антикорупційна прокуратура готує ще одне звинувачення щодо незаконного збагачення прокурору АТО Костянтинові Кулику.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони вкрали 30 млн із виділених на АТО грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути