Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2021 12:11

У Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Мін'юсту

У Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Мін'юсту
Фото: Громадське.Волинь

У Миколаєві за отримання систематичних хабарів затримали трьох високопоставлених співробітників Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України.

Про це повідомив новинний вебсайт Преступности.НЕТ.

За попередніми даними, серед затриманих - керівник центрального відділу державної виконавчої служби в місті Миколаєві.

"На даний момент затримані три державних виконавця і посередник. Серед затриманих виявилася начальниця Центрального відділу державної виконавчої служби в місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції з центром в місті Одеса. Посадові особи за "правильно проведений" аукціон вимагали понад п'ятдесят тисяч гривень і були затримані при отриманні одного з обговорених траншей", - вказує видання, посилаючись на власне джерело в СБУ.

Операція із затримання проводилася співробітниками відділу "К" УСБУ в Миколаївській області спільно з оперативниками ГУ Національної поліції і спецпідрозділом СБУ "Альфа". Чиновників затримали в автомобілі Hyundai з донецькими номерами, в салоні якого оперативники виявили пачки готівки. На робочих місцях затриманих і за місцем їх проживання проводяться обшуки.

21 січня 2021 року в Києві СБУ також затримала двох інших державних виконавців Міністерства юстиції на хабарі.

Як відомо, за діяльність державної виконавчої служби в міністерстві юстиції відповідають заступник міністра з питань виконавчої служби Андрій Гайченко і директор департаменту Державної виконавчої служби Максим Кисельов. Чиновників призначив нинішній міністр юстиції України Денис Малюська, який займає посаду з 29 серпня 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Мін'юсту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути