Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2021 01:42

"У мене немає жодного конкурента" - Зеленський про майбутні президентські вибори

"У мене немає жодного конкурента" - Зеленський про майбутні президентські вибори
Зеленський не бачить політичних конкурентів. Фото: Reuters

Президент України Володимир Зеленський не бачить жодного політика, який міг би скласти йому конкуренцію на майбутніх президентських виборах.

"У мене немає жодного конкурента. Мої конкуренти – це інфраструктура, війна, бідність людей. Це найголовніше. Це те, що мене буде доганяти, тому що я хочу це змінити", – сказав він в ефірі програми "VIP з Наталією Мосейчук" на телеканалі "1+1".

Відповідаючи на запитання, чи може Київський міський голова Віталій Кличко гіпотетично скласти йому конкуренцію на виборах, Зеленський порадив меру зосередитися на розв'язанні інфраструктурних проблем столиці.

"У нас (з Київським міським головою) немає зараз якихось відносин. Він сказав, що ми переслідуємо його, влада переслідує через політичну конкуренцію. Мені здається, що він забув, що він – мер, і вирішив почати президентську кампанію", – зауважив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стосунки Зеленського і Разумкова натягнуті по саме не можу - ЗМІ

Президент наголосив, що міському голові Києва варто звернути увагу на власне оточення.

"У Кличка є свої проблеми в столиці. Кличко – всесвітньо відома людина, йому треба позбавитися тих людей (з власного оточення)", – сказав глава держави.

Відповідаючи на питання, чи хоче він бути президентом другий термін, Зеленський сказав, що в першу чергу це залежить від людей: "Не від мене залежить. Це – вибір людей".

Якби вибори президента відбувалися на початку червня, найбільшу підтримку отримав би Зеленський – 23% серед усіх респондентів і 30,6% серед тих, хто збирається голосувати й визначився з вибором, пишуть соціологи.

На другому місці – Порошенко - 13% і 17,4% відповідно. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології 1-7 червня.

Зараз ви читаєте новину «"У мене немає жодного конкурента" - Зеленський про майбутні президентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути