четвер, 29 грудня 2011 11:25

У мене немає конфліктів ані зі "Свободою", ані з Януковичем - Томенко

У мене немає конфліктів ані зі "Свободою", ані з Януковичем - Томенко

Заступник голови партії "Батьківщина", віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко запевняє, що у нього немає конфліктів ані з ВО "Свобода", ані з президентом Віктором Януковичем.

Про це він сказав кореспонденту Gazeta.ua, відповідаючи на запитання чи бачить він в єдиному опозиційному списку представників ВО "Свобода", які подали на нього в суд.

Зокрема, Томенко відзначив, що бачить у цьому списку і "свободівців".

"Звичайно, "Свобода" ж входить до Комітету опору диктатурі (КОД). Усі політичні сили, які сьогодні працюють у КОДі, взяли на себе зобов'язання працювати над об'єднанням. "Свобода", як суб'єкт Комітету, також мусить подумати над цим проектом", - зауважив бютівець.

Він запевнив, що у нього немає конфлікту із націоналістами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Народ у Львові, Тернополі, Франківську бачить, як "Свобода" з "Регіонами" ділять аптеки чи магазини" - Томенко

"Я, як політик, конструктивно і дуже виважено оцінюю політичні процеси в Україні. У мене немає конфліктів зі "Свободою". Навіть з Віктором Януковичем у мене немає жодного конфлікту", - додав Томенко.

Крім того, говорячи про роботу КОДу, нардеп наголосив, що поки що остаточне рішення щодо участі у Комітеті не прийняла партія "УДАР" Віталія Кличка.

"Ми зацікавлені, щоб вони увійшли туди. Тоді буде легше формувати єдиний список у ширшому контексті", - пояснив бютівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" запідозрили, що Томенко - засланий козачок у лавах опозиції

Томенко наголосив, що у разі підписання "УДАРом" певних опозиційних зобов'язань та документів, КОД буде готовий поступитись своїми амбіціями у частині виборчих округів і залучити до себе цю силу, "аби це був реальний, опозиційний, український та європейський за змістом політичний список партій у мажоритарних округах".

Слід відзначити, ВО "Свобода" вимагає від заступника голови ВО "Батьківщина" Миколи Томенка у судовому порядку вибачитися за "безпідставні наклепи" на адресу націоналістичного об'єднання. Націоналісти запевняють, що від початку не хотіли, аби цей конфлікт набув публічності, проте поведінка Томенка виявилась надто провокативною.

Нагадаємо, раніше бютівець в інтерв'ю ЗМІ заявив: "Свободівці" при владі в місцевих радах трьох західних областей і співпрацюють із центральною владою. Народ у Львові, Тернополі, Франківську бачить, як вони з "регіонами" ділять аптеки чи магазини, займаються іншим комунальним бізнесом. Треба відповідати за це".

Зараз ви читаєте новину «У мене немає конфліктів ані зі "Свободою", ані з Януковичем - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути