пʼятниця, 11 жовтня 2024 22:41

"У мене немає апетиту щодо подальшого фінансування України, і я сподіваюся, що це не потрібно" - Джонсон

"У мене немає апетиту щодо подальшого фінансування України, і я сподіваюся, що це не потрібно" - Джонсон
"У мене немає апетиту щодо подальшого фінансування України, і я сподіваюся, що це не потрібно" - Майк Джонсон. Фото: msn.com

В Конгресі США зробили тривожну заяву щодо допомоги Україні.

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон "не має апетиту" до продовження американської підтримки України. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Punchbowl news.

"У мене немає апетиту щодо подальшого фінансування України, і я сподіваюся, що це не потрібно. Якщо президент Дональд Трамп переможе, я вважаю, що він справді зможе завершити цей конфлікт. Я справді так вважаю. Я думаю, що він подзвонить Володимиру Путіну і скаже, що цього вже достатньо", - сказав спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські гірки президента Зеленського: не за планом

Джонсон заявив, що всі в усьому світі втомилися від війни в Україні і хочуть, щоб це було вирішено.

"Я не впевнений, але я думаю, що якщо Камала Гарріс стане президентом, я не думаю, що це закінчиться, і це відчайдушний і небезпечний сценарій", - зазначив він.

Джонсон вимагає відставки посла України у США Оксани Маркарової, яка організувала візит Зеленського на збройовий завод у Скрентоні, де його супроводжували лише демократи. Для виборів штат Пенсильванія важливий, бо може проголосувати як за Трампа, так і за Гарріс.

"Цей тур явно був партійною передвиборною подією, спрямованою на допомогу демократам. Це явно втручання у вибори", - написав Джонсон у листі до Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «"У мене немає апетиту щодо подальшого фінансування України, і я сподіваюся, що це не потрібно" - Джонсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути