четвер, 20 жовтня 2011 21:27

У людей віднімають можливість розвитку власної справи - Королевська

У людей віднімають можливість розвитку власної справи - Королевська

Малий бізнес масово піде в тінь або остаточно помре, вважає народний депутат України фракції "БЮТ - Батьківщина", голова комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська.

Про це вона заявила, коментуючи прийняті в четвер Верховною Радою зміни до Податкового кодексу щодо спрощеної системи оподаткування.

"Тих, кого не вбив Податковий кодекс, тих, хто вижили протягом цього півроку і змогли хоч якось пристосуватися вести бізнес в Україні, сьогодні заганяють у тінь. У цих людей забирають можливість розвитку власної справи", - вважає Королевська.

Політик нагадала, що внесла альтернативний законопроект про спрощену систему оподаткування, повністю узгоджений з підприємцями, але Верховна Рада відмовилася його розглядати.

"Бізнес, як був у резервації, так він там і залишиться. При цьому підприємці будуть постійно залежати від показників бюджету, від бажання виконавчої влади змінити цей показник. Таким чином, бізнес-клімат в країні погіршиться, не буде стабільного та зрозумілого з боку держави плану розвитку підприємництва. Малий бізнес - це бджоли української економіки. Щоб мати мед, треба любити бджіл", - підкреслила Королевська.

Зараз ви читаєте новину «У людей віднімають можливість розвитку власної справи - Королевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути