неділя, 24 березня 2019 14:48

У Ляшка обматюкали Шухевича

Народний депутат Андрій Лозовий обматюкав свого колегу по фракції Радикальної партії Олег Ляшка, політв'язня, сина головнокомандувача УПА Юрій Шухевича.

Скріншот допису Лозового у Facebook опублікував на своїй сторінці Telegram політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Я мовчав про це чотири роки, відколи знав. Юрій Романович Шухевич фігурує у амбарній книзі Партії регіонів - брав у них гроші на дискредитацію тодішньої опозиції. Стара продажна бл*дь, яка на легендарному прізвищі і героїчній боротьбі батька за умовний гонорар дозволяє наживатися усім, кому не лінь", - йдеться у дописі Лозового.

 

У мережі з'явилося відео, на якому Юрій Шухевич заявляє, що зміна головнокомандувача під час війни призведе до катастрофи.

"Ми живемо в дуже складний час - в час війни з Росією. І в даний момент змінювати головнокомандувача - це просто недопустимо. Це може нас привести до катастрофи. Ми повинні згуртуватися, бо тільки в національній єдності запорука нашої переваги. В цей складний час закликаю вас полишити всякі емоції, полишити розбрат і об'єднатися всім в ім'я майбутньої перемоги", - сказав він.

"Варто було нардепу від Радикальної партії Ляшка Юрію Шухевичу виступити на підтримку кандидата в президенти, і то не Ляшка, - моментально заступник Ляшка згадав дуже пікантні подробиці біографії Шухевича", - написав Голобуцький.

До слова, скандальний допис Лозового зник зі сторінки нардепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун провела аналогію між Ляшком і психічним загостренням

Вибори президента відбудуться 31 березня. Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Зараз ви читаєте новину «У Ляшка обматюкали Шухевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути