понеділок, 19 квітня 2010 13:24

У Львові три дні мітингуватимуть проти губернатора Горбаля (ФОТО)
6

У Львові розпочали триденний мітинг проти призначення Василя Горбаля губернатором області.

Про це на акції протесту під стінами обласної ради заявив народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій.

"Сьогодні президент Віктор Янукович мав представляти нового губернатора, але не приїхав і саме призначення переніс на середу. Три дні стоятимемо, аби Янукович зрозумів, що нас не зламати. Він не приїхав, бо боїться нас, львів"ян. Він залишається президентом Донбасу. Хоче поставити в області губернатора-українофоба Володимира Горбаля, але ми цього не дозволимо", - сказав Парубій.

Напередодні організатор мітингу обласна організація партії "Наша Україна" заявляла, що на мітинг збереться 5-7 тисяч львів"ян. Через скасування президентського візиту під стіни обларади прийшло трохи більше ста чоловік.

Присутні тримали плакати з написами "Янукович – губернатор Малоросії!", "Геть україножера Табачника!", "Флот Росії – геть з України!", "Наступ Москви зупинити!". Учасники мітингу-протесту скандували "Ні - малоросійській владі, ні - Семиноженку, ні – Табачнику, ні – поверненню знову в тюрму народів".

Народний депутат від НУНС Володимир В"язівський переконує, що остаточного рішення президента про призначення Володимира Горбаля губернатором Львівщини ще нема.

"Таємничість в якій тримають особу губернатора є підставою припускати, що в Києві ще вагаються. Там розуміють, що львівські патріоти цього не дозволять. Не говоримо про Горбаля, як про губернатора. На сайті в Горбаля в друзях значиться Дмитро Табачник.

Як говорять: скажи мені хто твій друг, і я тобі скажу хто ти. Але ще рано говорити про нього як про губернатора. Які б кандидатури були б добрі для Львівщини? Не скажу, бо їх тоді точно не призначать", - каже в коментарі "Gazeta.ua" В"язівський.

У вівторок, о 11.00, "Наша Україна" пообіцяла організувати кількатисячну ходу-мітинг центром міста від пам"ятника Степану Бандері.

Gazeta.ua

Фото: Ігор Хомич, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові три дні мітингуватимуть проти губернатора Горбаля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути