вівторок, 11 жовтня 2011 17:55

У Львові Литвин розповідав, чому так хоче злитися з "регіонами"

У Львові Литвин розповідав, чому так хоче злитися з "регіонами"

До Львова 11 жовтня приїхав голова Верховної Ради Володимир Литвин. Основна мета його візиту -  участь в урочистій академії до 350-ліття Університету імені Івана Франка.

Крім того, у межах його візиту відбувся брифінг для журналістів. Під час нього Литвин розповів про переговори щодо злиття його Народної партії та Партії регіонів.

"На даний час наші перемовини знову активізовано. Потрібно врахувати те, що Партія регіонів володіє сьогодні найбільшим потенціалом. Тому нам потрібно робити вибір - відходити осторонь та критикувати, чи сприяти реалізації цього потенціалу. Правда, пробратися в коло критиків уже практично нереально. "Регіони" є реальністю, і цю реальність потрібно сприймати. В Народній партії є багато кваліфікованих людей. І я не хочу, щоб вони загубилися", - повідомив він.

Литвин повідомив, що мав діалоги і консультації з "регіонами" в 2007 році. На сьогодні ці перемовини відновлено, додав він.

Проте, на якій стадії вони перебувають, голова Ради відповісти не зміг.

"Ці перемовини тривають. Але яка їх результативність, я не знаю. Ми хочемо поєднати зусилля. Все це на благо Україні. На превеликий жаль, після 2004 року шанс БЮТу і НУНСу був просто сплюндрований. Україна ж в економічному плані виявилася відкинута мінімум на 5 років назад. Потрібно виправляти ситуацію", - висловив свою думку спікер.

Зараз ви читаєте новину «У Львові Литвин розповідав, чому так хоче злитися з "регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути