четвер, 27 жовтня 2011 10:42

У Львові комуністи та антифашисти "поцілували замок" на дверях свого конгресу

У Львові комуністи та антифашисти "поцілували замок" на дверях свого конгресу

Міжнародний антифашистський конгрес, запланований на 28 жовтня у Львові, не відбудеться.

Як повідомила прес-служба Компартії, про це заявив один з організаторів заходу, голова Львівської обласної організації Антифашистського комітету України Олександр Калинюк.

За його словами, "місцева влада фактично заборонила проведення конгресу, побоюючись провокацій з боку радикально налаштованих сил" напередодні запланованого на 29 жовтня приїзду президента Віктора Януковича на відкриття стадіону до Євро-2012.

"Нам було відмовлено в наданні оренди приміщення в палаці Г. Хоткевича, мотивуючи це проведенням там інших заходів, хоча ми мали попередню домовленість, і вже готувалися відповідні документи", – наголосив Калинюк.

За його словами, організатори конгресу не відмовилися від його проведення і після узгодження із зарубіжними партнерами визначать наступну дату проведення заходу, який "обов'язково відбудеться у Львові після святкування річниці жовтневої революції".

Слід зазначити, 28 жовтня у Львові планувалося проведення Міжнародного антифашистського конгресу за участю представників КПУ, КПРФ, ветеранських організацій, антифашистських об'єднань з України, Росії, Польщі, Чехії.

Зараз ви читаєте новину «У Львові комуністи та антифашисти "поцілували замок" на дверях свого конгресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

232

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути