пʼятниця, 16 вересня 2011 19:29

У Львові хотіли "чхати" на заяви нечисельних вітренківців

У Львові хотіли "чхати" на заяви нечисельних вітренківців

Заява одеської організації Прогресивної соціалістичної партії (ПСПУ) про розрив дружби із Львівською областю є несерйозною. На неї не варто звертати увагу.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив заступник голови Львівської обласної ради, "свободівець" Петро Колодій.

За його словами, нещодавно підписана угода між Одеською та Львівською областями передбачає співпрацю у напрямку культури, туризму, освіти, охорони здоров'я та сільськогосподарського виробництва.

Колодій зазначив, що разом з головою Одеської облради Миколою Пундиком вони вирішили розпочинати співпрацю з найлегшого – обміну художніми колективами та студентами і учнями.

"Чим більше наші діти будуть їздити один до одного – тим менше буде проблем у нашій державі", - сказав тоді голова Одеської обласної ради.

"Ніяких упереджень одесити тоді не висловлювали, - зауважив Колодій. - Навіть натяків ніяких не було. Угоду ініціювала саме Одеська область. Я думаю, це несерйозні заяви, і ніхто не буде звертати увагу на заяви цієї малочисельної партії (ПСПУ - ред.). Адже в Одеській обласній раді вони навіть не представлені. Тому не мають морального права висловлювати думку усієї громади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вітренко не хочуть дружити зі Львовом через націоналістичні "оргії"

Від 9 вересня до сьогодні в рамках угоди обидві сторони ще не встигли зробити нічого конкретного. Комісії обласних рад якраз розробляють плани спільних заходів.

Одещина стала третім після Донецької та Харківської областей регіоном, з яким працюватиме Львівська область.

"Із Донеччини, наприклад, до нас щороку на Різдво приїжджають діти. У них там немає такого колориту, який вони бачать тут, - розповів Колодій. - Діти беруть участь у наших вертепах. Треба бачити ті радісні очі, з якими вони повертаються додому. А там розповідають про наші звичаї і свої враження".

Нагадаємо, 9 вересня голова Одеської обласної ради Микола Пундик (від Партії регіонів - ред.) підписав "Угоду про міжрегіональне співробітництво в рамках двох регіонів" з Львівською областю.

Як наслідок, одеська організація ПСПУ зажадала від Одеської обласної ради негайно розірвати угоду про міжрегіональне співробітництво з Львівською областю і прийняти рішення щодо бойкоту обласних рад усієї Галичини.

Крім того, прогресивні соціалісти зажадали від Одеської обласної організації Партії регіонів відкликати депутата Одеської обласної ради Миколи Пундика, "негідного представляти інтереси героїчної Одеської області".

Зараз ви читаєте новину «У Львові хотіли "чхати" на заяви нечисельних вітренківців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути