четвер, 15 вересня 2011 18:38

У Львові націоналісти атакували офіс Партії регіонів

У ніч на 14 вересня у Львові члени автономного Опору розмалювали стіну та розбили скло в офісі міської організації Партії регіонів на вулиці Дорошенка, 49. На своєму сайті виставила відео, на якому видно, як двоє хлопці із закритим обличчям малюють на стіні  балончиками,  потім кидають у вікно камінь.

На стіні будівлі написали "Час настав. Opir.info". На дворі біля офісу порозкидали листівки з текстом: "Ми, націоналісти, заявляємо – найбільше зло - це той олігархічний клан, який сидить при владі, кидає подачки, щоб не "нили" і заткнули пельки. Кидають інформаційні шумові блоки 9 травня, а тим часом списують Фірташу 25 мільярдів боргу перед державою! Судять Тимошенко і прикривають таким чином проблеми, котрі виникають в України з Росією у газовому питанні – щоб всі не зрозуміли, що ми або будемо мерзнути взимку, або половина України буде під Росією! Ми вам просто нагадуємо про своє існування – сьогодні таким чином. Далі буде вже по-іншому, адже нас все таки більше. Львову належить право почати звершення справедливості".

Сьогодні зранку на стіні львівського офісу Партії регіонів ще було видно написи, які залишили парубки. Шибу замінили.

Прес-служба Партії регіонів відмовилася коментувати подію.

- Нам відомо лише, що якісь хулігани обмалювали двері офісу і все, - кажуть у партії.

- Подібні акції – це лише початок,  - розповів Петро, член автономного Опору. - Чим більше влада буде тиснути на народ, тим більше народ буде пручатися. Янукович об'єднав народ у ненависті до влади. Революційні настрої назрівають в усіх областях України, і націоналісти, як завжди, будуть авангардом цієї революції.

Нагадаємо, три місяці тому у Львові з'явилися зображення чоловіка, схожого на президента України Віктора Януковича з простріленою головою. Під малюнком була адреса Opir.info.

За два роки "опорівці" провели у Львові чотири кількатисячні марші на честь  Дивізії "Галичина", УПА та "Героїв Крут". Перший запис на їхньому сайті створений 17 травня 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «У Львові націоналісти атакували офіс Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

343

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути