четвер, 23 січня 2014 16:44

У Львові губернатор написав заяву на звільнення, а потім відмовився від неї
10

Фото: Фото: Вікторія Цимбаліста

Під вигуки "Ганьба", "Геть у відставку", "Ваші руки у крові" під стінами Львівської ОДА о 13 годині зібралося біля двох тисяч людей. В тій же годині до адміністрації під'їхав очільник області. Біля входу його перехопив натовп та, не впускаючи до будівлі, вимагав написати заяву на звільнення.

"Що зміниться, якщо я піду? Що я поганого вам зробив? Я вчора висловив свої співчуття з приводу померлих людей на майдані", - трохи розгублено говорив Олег Сало до скандуючого народу.

"Ви керуєтесь бандитським режимом. Кров на ваших руках. Люди загинули через владу, яку ви представляєте", - вигукували з натовпу.

Олегу Салу, який стояв в оточені трьох охоронців, двічі давали чистий аркуш паперу та ручку, аби той написав заяву на звільнення. Той спочатку відмовлявся, відкидав аркуші. Намагався кудись телефонувати, проте люди не дали йому цього зробити. Не випустили так само одного із його охоронців, який намагався, за вказівкою керівника, вийти із натовпу. Після півгодинного простою з людьми, Сало погодився написати заяву та підписати її. Документ залишив у людей. Після цього йому дозволили вийти із юрби.

Вже за годину губернатор Львівщини заявив, що написав заяву вимушено, начебто, йому погрожували розправою.

"Я переймався життям та здоров'ям своїх працівників, тому написав заяву", - заявив Сало.

Зараз ви читаєте новину «У Львові губернатор написав заяву на звільнення, а потім відмовився від неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути