середа, 07 листопада 2012 15:43

У Львові голосували за Обаму і Юлю

Сьогодні, о 5 ранку в барі "Текс-Мекс" відбулася "Ніч виборів президента США у Львові". Організувала її експертна група pro.mova. На захід прийшли представники Українського католицького університету Мирослав Маринович і Ярослав Грицак, представники посольства США, почесний посол Голландії в Україні Богдан Панкевич, представники діаспори українців в Америці. Присутні могли також взяти участь у виборах і проголосувати за одного з кандидатів в президенти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після виборів у США з'явиться час взятися за резолюцію щодо України - експерт

"Близько 50 неофіційних бюлетенів нам надало посольство США, - розповів представник експертної групи Алім Алієв. - На наших виборах теж переміг Обама. За нього проголосувало 26 людей. За Ромні — 16,  двоє утрималося. На одному бюлетені у пустій графі було написано ім'я Юля. Ми так зрозуміли, що цей голос був за Юлію Тимошенко".

За його словами, таку ніч організували, щоб показати, що Львів є частиною глобального світу.

Також присутні могли стежити за прямою трансляцією виборчого марафону в студії CNN, за попередніми результатами голосування по кожному штаті. Крім того, відбувалися виступи людей та дискусії про ефективність політики Барака Обами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барак Обама впевнено перемагає на виборах президента США

"Це, можливо, вибори в останній великій країні, де вони мають значення, - сказав Ярослав Грицак. - Не виключено, що це останні вибори в Америці, коли Америка ще щось вирішує. Барак Обама ймовірно був найгіршим американським президентом для Європи за останні 20 років. Він повністю повернувся спиною до неї. Особливо до Східної Європи".

Зараз ви читаєте новину «У Львові голосували за Обаму і Юлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути