неділя, 28 жовтня 2012 19:07

У львівській лікарні голосували навіть під крапельницею
10

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Одна із виборчих дільниць Львова розташована у Львівській міській клінічній лікарні швидкої допомоги. На ній зареєстровано 508 виборців включно із членами ДВК. Хоча сама лікарня розрахована на 920 місць.

Пояснюють це тим, що багато хворих в останній момент вирішили голосувати в себе на округах, за місцем прописки, розповів голова виборчої комісії Ігор Долинський.

"Дехто поїхав до дому навіть в інші області. Так ми втратили десь 300 голосів. Найбільше людей ішло голосувати зранку. Був дуже великий наплив. В обід майже пусто. Бо процедури в багатьох, крапельниці. Але думаю, до вечора проголосують усі", - розповів Долинський.

По лікарні носять також дві переносні виборчі скриньки. На дільницю надійшло 65 заяв від людей, які не можуть дійти проголосувати.

"Але ситуація дуже часто кардинально міняється. Бо був лежачий хворий, а тут йому стало краще і він сам прийшов на дільницю. А буває і навпаки. Людині стало зле і вона не може прийти. Ми ситуацію цю відстежуємо і коригуємо", - зазначив Долинський.

Багато з хворих не плекають позитиву від результатів виборів.

"А чого доброго тут чекати? Ми вже скільки років незалежні, але толку з того жодного. Тепер ще і мову нашу хочуть забрати. В Україні все має бути по-українськи. Але наші політики цього не розуміють. Навіть ті, які називають себе патріотами", - розповів один з хворих.

Зараз ви читаєте новину «У львівській лікарні голосували навіть під крапельницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути