вівторок, 01 травня 2012 11:19

У Луганську комуністи нагадали про "Докторську" ковбасу за 2 рублі

У Луганську комуністи нагадали про "Докторську" ковбасу за 2 рублі
На Театральній площі міста зібралося близько 10 тис. людей Фото: comments.ua

Мітинг Комуністичної партії України паралізував рух у центрі Луганська. Наразі на центральній площі міста Театральній зібралося близько 10 тис. людей. Серед них студенти, пенсіонери, представники козацьких організацій.

Люди тримають близько 500 червоних прапорів зі символікою КПУ. А також портрети Че Гевари. Запускають у небо багато червоних повітряних кульок. Тримають у руках таблички з написами "Хочеш жити достойно? Зміни владу!".

На сцені, яка стоїть на площі, виступають бізнесмени та місцеві політики. Зі сцени лунають такі питання: "Чи пам'ятаємо ми "Докторську" ковбасу за 2 рублі, та літр молока за 20 копійок?". Товпа у відповідь скандує: "Так!". Також зі сцени скандують : "Ленін, партія, комсомол", "Партія єдина, ми — непереможні. Ура товариші!".

"Сьогодні 1 травня 2012 року ми починаємо переможний марш. Луганська область буде червоною, та перемога буде нашою. Коли Юлія Володимирівна не буде переписуватися з тими, хто у владі, тоді країну можна буде возродити", - заявив на сцені перший секретар обкома партії та народний депутат України Спірідон Кілінкаров.

Він передав людям привіт від Петра Симоненка.

"Краще буди червоним, ніж голубим", - зауважив нардеп. Та сказав, що тим, хто проголосують за нинішню владу, має бути соромно.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську комуністи нагадали про "Докторську" ковбасу за 2 рублі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути