субота, 28 квітня 2012 10:51

Симоненко не знає, за що його любить влада

Симоненко не знає, за що його любить влада
Петро Симоненко їздить на службовій "Тайоті" Фото: www.newsmarket.com.ua

Лідер КПУ Петро Симоненко не знає, за що його любить партія влади.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер".

Відповідаючи на запитання, чому комуністи постійно критикують олігархів, але Партія регіонів усе одно кличе їх в коаліцію, Симоненко сказав:

"Я не знаю на чому це грунтується. Це припущення. Моя позиція відкрита. Мою позицію ви можете проаналізувати з 1994 року, коли я прийшов до парламенту. Кожне мій виступ - це було і викриття, це конкретні пропозиції, це викриття злочинів, які відбувалися".

"Я сподіваюся, що кожна розсудлива людина, яка за фактами оцінює нашу позицію, сьогодні визнає, що за справами і за вчинками Компартія - єдина, яка веде боротьбу проти олігархів", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грач про Симоненка: "Що це за комуніст, який живе за рахунок пограбованого народу?"

У той же час, відповідаючи на коментар, за які гроші його однопартієць Володимир Медяник придбав дорогий автомобіль "Bentley", Симоненко запевнив, що він займав високі посади і зміг заробити на це авто.

"Я підтримую позицію і ми комуністи стоїмо на цьому: те, що зароблено чесно, і дає можливість отримувати матеріальні блага, людина повинна це реалізовувати і ми в цьому його не засуджуємо", - підкреслив лідер КПУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На подвір"ї у Симоненка є два штучні озера

У той же час, відповідаючи на запитання, на якому "недорогому" автомобілі приїхав на телеканал саме він, Симоненко запевнив, що це службова машина: "На службовій машині Toyota з гаража Верховної Ради".

Зараз ви читаєте новину «Симоненко не знає, за що його любить влада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути