вівторок, 22 червня 2010 10:46

У Луценка подумують про створення нової групи

У Луценка подумують про створення нової групи

Член "Народної Самооборони" Юрій Стець не виключає, що замість групи "Народна самооборона" може бути створена нова політична група.

Про це він сказав в коментарі BBC.

Водночас депутат не виключає можливості злиття з реальною опозицією, якою на думку експертів може бути БЮТ.

За словами Стеця, група вимушена піти на такий крок у зв"язку з неможливістю відстоювання проукраїнських принципів, закладених у діяльність фракції НУ-НС.

"Настав час оголосити про її розпуск, оскільки більшість цієї політичної сили перебуває в коаліції з Партією регіонів, а це не відповідає духу і ідеям, з якими "Народна Самооборона" йшла до парламенту - єдина українська мова (як державна), рух до Європи і НАТО", - сказав він.

Зі свого боку, один зі спікерів "регіоналів" Олександр Стоян відкидає можливість створення дієвої сили, яка моглаб скласти конкуренцію коаліції.

"Нічого там серйозного не буде. Ну, додасться чоловік 20-ть. А 20 чоловік з БЮТу перейшли ж до нас. Це ще не вечір. Ще перейдуть", - заявив "регіонал".

Раніше, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що найближчим часом буде оголошено про припинення діяльності групи "Народна Самооборона".

Зараз ви читаєте новину «У Луценка подумують про створення нової групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути