середа, 04 травня 2011 21:49

У Луценка можуть відмовити нирки — Власенко

У Луценка можуть відмовити нирки — Власенко

Народний депутат Сергій Власенко підтвердив інформацію про погіршення стану здоров'я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка внаслідок голодування у СІЗО.

Коментуючи в ефірі 5 каналу заяву прес-служби Генпрокуратури, що з Луценком усе гаразд, нардеп заявив наступне:

"На жаль, маючи ситуацію, що Генпрокуратура використовує неправдиву інформацію, її важко перевірити. Я сьогодні спілкувався з адвокатами Юрія Віталійовича. Він схуд на 14 кілограмів, у нього підвищений ацетон у крові. Медики вважають, що є загроза, що можуть перестати працювати нирки. Я б хотів подивитися в очі тим працівникам Генпрокуратури, яким вистачає совісті говорити, що у нього все нормально", - обурився "бютівець".

Власенко також висловив переконання, що переслідування Луценка відбувається за вказівкою згори.

"Питання не в тому це Луценко, Іваненко, Сидоренко чи Петренко. Питання в тому, що правозахисна система перетворилася на каральну. І карає лише за власними побажаннями або вказівками зверху. І карає не за порушення закону, а навіть за те, що людина має якісь свої політичні погляди", - наголосив нардеп.

Нагадаємо, у прес-службі Генпрокуратури стверджують, що заяви захисників колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та його дружини про те, що екс-глава МВС оголосив голодування і з 22 квітня відмовився від їжі, не відповідають дійсності.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка можуть відмовити нирки — Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути